Mijn werkzaamheden en ervaring

Ik ben door mijn opleidingen, kennis en ervaring, deskundige op het gebied van governance, audit, financiën, (interne) beheersing, bedrijfsvoering, (risico)management, risico-analyse en projectleiding. 

Toezichthouder (2016-heden)

Vanaf september 2016 ben ik toezichthouder bij diverse organisaties in verschillende branches. Meer weten, kijk op deze pagina.

Directeur/eigenaar RLH Advies (2019-heden)

Vanuit RLH A&A BV voer ik advies- en interimopdrachten uit op organisatorisch, financieel en strategisch gebied, geef ik training en coaching en werk ik als inspirator, projectleider en aanjager. Dat doe ik bij diverse organisaties in verschillende branches.


Accountancy Audit RA (1991-2019)

In 1991 ben ik begonnen als assistent accountant bij KPMG Accountants. Tot 2001 werkte ik vanuit de kantoren in Emmen en Groningen. Inmiddels afgestudeerd als RA, maakte ik in 2001 de overstap naar Ernst & Young Accountants te Emmen, waar ik in 2007 de leiding kreeg van het kantoor. Samen met het management heb ik medio 2009 dit kantoor van Ernst & Young overgedragen aan BDO accountants en de samenvoeging van de BDO kantoren te Emmen en Hoogeveen gerealiseerd. In het najaar van 2014 heb ik me weer aangesloten bij een Big4-kantoor, als partner bij Deloitte Accountants in Groningen/Leeuwarden waar ik tot 1 november 2018 mijn werkzaamheden heb vervuld als auditpartner en businessleader in Noord. 

Varietas Delectat! Als accountant heb ik met mijn teams klanten bediend in zowel de profit als de non-profit sector. Van vele familiebedrijven tot grote multinationals in verschillende branches en diverse instellingen en overheidsorganisaties in het hele Noorden van Nederland. Ik heb leiding gegeven aan controleteams en hele kantoren. 


Werkgerelateerde lidmaatschappen

Ik ben actief lid van de volgende clubs: 

  • Bedrijvensociëteit A37; 
  • VNO-NCW;
  • Commerciële Club Emmen;
  • Nyenrode Commissarissen Community;
  • Kon. Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA);
  • SER Topvrouwen;
  • Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Zorg.