Over mij

Dit ben ik: Roelie Lubbers-Hilbrands (1968).

Hard werken en genieten. Lekker bezig zijn. Gedreven, enthousiast en maatschappelijk betrokken. Dat typeert mij. Ik ben geboren in het Drentse Sleen, ben opgegroeid op een boerderij, en ben graag op pad om andere werelden en mensen te leren kennen. 

Registeraccountant

Ruim 27 jaar ben ik als (register)accountant werkzaam geweest. Ervaring heb ik opgedaan bij meerdere big5-kantoren, laatstelijk als Partner Audit bij Deloitte. Ik heb verschillende bedrijven, organisaties en mensen leren kennen en ontzettend veel plezier beleefd. 

Zelfstandig sinds 2019

Eind 2018 heeft mijn nieuwsgierigheid naar wat er gebeurt in de wereld om mij heen, mij gebracht tot het zelfstandig ondernemerschap, als (organisatie en strategisch) adviseur, toezichthouder, projectleider, trainer en coach. 

Veel actie, veel te doen

Dit kan ik prachtig combineren met al het andere wat mijn leven zo boeiend maakt: mijn maatschappelijke functies in diverse besturen en organisaties, mijn hobby’s op het gebied van sport en muziek, mijn gevarieerde familie- en vriendenkring en de vele plekken die ik nog in de wereld wil zien. En oh, er valt nog zoveel te schrijven

Blijf niet lang in het oude hangen!

Varietas Delectat! Door afwisseling houd je dingen langer vol. Hoe meer ons leven door gewoontes wordt bepaald, hoe minder flexibel we immers zijn. Blijf niet lang in het oude hangen. Is er dan geen focus? Jazeker: focus op afwisseling, uitdaging en (persoonlijke) ontwikkeling.

Varietas Delectat! Verscheidenheid in teams en organisaties heeft bewezen succesvol te zijn. Verschil moet er zijn. Verschil kunnen we maken. Verschil wil ik maken. 

Varietas Delectat! Ik ontdek graag nieuwe dingen, veranderingen geven energie. De verscheidenheid aan potenties, talenten, interesses en vaardigheden combineren. Verschillende meningen respecteren. De zaken van meerdere kanten bekijken. 

Variety is the spice of life. Diversity is delightful.